Projekti

Od osnivanja 2007.godine Međimurski It cluster sudjelovao je, tj. sudjeluje kao vodeći ekspert, odnosno, partner u slijedećim projektima:

EU projekti:

U projektima MIT cluster je odgovoran za niz aktivnosti: izgradnja informacijske baze podataka za tehnologije i eksperte, organiziranje B2B događaja, organizacija raznih seminara i radionica u područjima inovacija i ICT. Više o našim aktivnostima u ovom projektu možete pročitati u sekciji vijesti.

  • I3CT Crossborder clustering (link)
  • HU HR Development Academy (link)
  • Speak the same (link)
  • Od tehničara za računalstvo do tehničara za računarstvo – razvoj kurikuluma u skladu s potrebama gospodarstva (link)

Fiskalne blagajne

S 2013.godinom počinje proces fiskalizacije u Hrvatskoj, a kojoj je cilj uvođenje nadzora nad prometom u gotovini.Međimurski IT cluster je na temelju višegodišnjeg iskustva na sličnim projektima u Hrvatskoj i BiH izradio vlastito softversko rješenje za sve operativne sustave i sve programske alate. Više o samom proizvodu pročitajte ovdje

eŠkolovanje

Kako se u današnje vrijeme sve više pažnje pridaje obrazovanju putem novih, interaktivnih medija Međimurski IT cluster je razvio i implementirao nekoliko modula za eŠkolovanje i to:

  • eLearning platformu za postdiplomski specijalistički studij „EU project manager“
  • eLearning modul za učenje poslovnog engleskog jezika

Platomat

Međimurski IT cluster je 2010. godine  za Međimurje plin projektirao i izradio platomat za plaćanje računa.Time je Međimurje plin postalo prvi hrvatski distributer plina koji nudi ovakvu uslugu.

Također, u mogućnosti smo dizajnirati, projektirati i izraditi automat za bilo koju vrstu poslovanja prema Vašim željama.