Održana trodnevna radionica Upravljanje informatičkim projektima

Čakovec, 30. Srpanj 2012.

DSCN0738

U sklopu projekta I3CT Crossborder Clustering na Međimurskom veleučilištu od 4. do 6. lipnja 2012. godine održana je trodnevna radionica Upravljanje informatičkim projektima koju je vodio poznati hrvatski informatički stručnjak mr.sc Predrag Pale. Više od pedeset polaznika dobilo je korisna znanja o upravljanju informatičkim projektima, a posebice o upravljanju vremenom i rizicima za vrijeme trajanja projekata. Tijekom interaktivnih vježbi iz prve su ruke i iz primjera najbolje prakse naučili kako upravljati timovima i projektima, ali i kako naučene vještine primjeniti u svakodnevnom životu. Voditi projekt od ideje do završetka, prepoznati najčešće „kradljivce“ vremena, odabrati pravu osobu za pravi posao, sve to naučili su polaznici ove radionice. Predavač Predrag Pale, kao informatički stručnjak koji je radio na najvećim informatičkim projektima u Hrvatskoj (jedan je od glavnih arhitekata CARneta i CARnet CERT-a) uspio je polaznicima kroz tri dana trajanja radionice na izrazito kvalitetan i zanimljiv način prenijeti svoje znanje o kompleksnom multidisciplinarnom području upravljanja projektima.

U okviru projekta I3CT Crossborder Clustering bit će organizirano još sličnih radionica iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija te područja upravljanja inovacijama.

Visok odaziv ciljne skupine prije svega poduzetnika i studenata, još je jedan od pokazatelja da Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i Međimurski IT cluster znaju prepoznati potrebe današnjeg društva i idu u korak s trendovima u svijetu informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Za dodatne informacije o radionici možete kontaktirati voditelja MIT clustera g. Anđelka Vukoju na telefonski broj +385 (98) 939 2179 ili na adresu elektroničke pošte: andjelko.vukoja@mit-cluster.hr. Dodatne informacije o projektu I3CT Crossborder Clustering dostupne su na internetskim stranicama projekta: www.i3ct.net.